Cover van boek Triskellion - Het geheim van de wachters
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
De Fontein | 2010 | 352 pagina's
ISBN: 9789026177378
Dit boek staat in de lijst Sleutels, geheimen en raadsels

Triskellion - Het geheim van de wachters

Wanneer Rachel en Adam, een veertienjarige Amerikaanse tweeling, aankomen bij hun Britse grootmoeder, voelen ze onmiddellijk dat er iets niet klopt. De dorpelingen doen verwoede pogingen om een eeuwenoud geheim letterlijk en figuurlijk begraven te houden. Maar dat maakt de tweeling natuurlijk alleen maar nieuwsgieriger. En wanneer ook een TV-ploeg zich ermee komt bemoeien, is het hek helemaal van de dam.

Hou je van fantasy, maar mag het ook wel eens iets anders zijn dan tovenaars en parallelle werelden? Dan is dit boek iets voor jou! Een spannende mix van geschiedenis, magie en speurwerk.

Lees een stukje

Met open mond keken Rachel en Adam naar de twee sikkels, die ze voor het eerst naast elkaar zagen en die er samen stralender, schitterender uitzagen dan elk apart. Ze leken wel nieuw, meer dan nieuw, en hun glans leek meer licht te geven dan het peertje boven de tafel, dat nu zacht heen en weer bewoog.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.18889
4.2/5 9 stemmen
Mattisse
30/03/2023
4

Ok 😁😁

Jaantje04
01/02/2017
0

Beste boek dat ik ooit heb gelezen

Tim
13/01/2013
0

Een heel goed boek! Helaas... omdat de vervolgen niet in het Nederlands gepubliceerd worden, heb ik de twee andere boeken in het Engels gekocht, maar die kunnen toch niet tippen aan het eerste. Ik vind het einde niet geslaagd. "Het Geheim van de Wachters" is het beste in de trilogie.

Eline
13/11/2012
0

Fantastisch boek!
Een echte aanrader!

Wat vind JIJ?

Aantal sterren