Cover van boek Sam en de ongelooflijk lieve Boy
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Abimo | 2014 | 181 pagina's
ISBN: 9789462342620

Sam en de ongelooflijk lieve Boy

Over twee weken wordt Sam dertien jaar. Toch is ze niet blij: ze is pas verhuisd en mist haar oma en haar vriendin. Als ook nog haar kat Nestor spoorloos verdwenen is, weet ze het zeker: haar leven zit boordevol rampen! Sam praat op internet over wat haar allemaal overkomt met Boy. Hij begrijpt haar en troost haar. En hoewel ze best weet dat het niet goed is, spreekt ze met Boy af elkaar te ontmoeten. Dat loopt heel anders dan ze verwacht had. Weer een nieuwe ramp?

Je kan heel goed begrijpen dat Sam het moeilijk heeft. En dat ze blij is met haar internetvriend Boy. Toch snap je waarschijnlijk ook wel dat ze erg ondoordacht is door met hem iets af te spreken. Het verhaal over Sam laat zien dat je altijd erg voorzichtig moet zijn met internet!

Lees een stukje

Het zat helemaal goed tussen mij en Boy. Met hem verdwijnen, leek me het einde. Ik kon nauwelijks wachten tot het maandag was. Ik was vergeten hem te vragen hoe het dan met zijn school zat. Maar daar brak ik me het hoofd niet over. Boy zou komen en bij me blijven totdat ik teruggevonden was.
Ik zag het helemaal zitten. Ik zou niet alleen zijn. Met Boy in een bunker zitten, eten en slapen. Ik voelde me bijna gelukkig.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.75
4.8/5 2 stemmen
14/10/2016
0

ziet er super leuk uit maar is super saai

Wat vind JIJ?

Aantal sterren