Cover van boek Zo kwamen we aan het eind
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Nieuw Amsterdam | 2007 | 415 pagina's
ISBN: 9046800830

Zo kwamen we aan het eind

Dit boek gooit je middenin de belevenissen van een hedendaags reclamebureau dat verplicht moet afslanken. Te midden van de strijd om de weinige overblijvende arbeidsplaatsen, vinden de werknemers gelukkig nog genoeg tijd om elkaar te sarren, te roddelen en elkaar de vernieling in te rijden. Die werknemers worden in dit boek elk apart belicht - en ze zijn erg herkenbaar, met hun verborgen persoonlijke levens, idiote vooroordelen en kleine passies. Ze zouden je vader of moeder kunnen zijn.

Veel boekenzoekerlezers zullen tot hun vreugde of ontzetting ooit kennis maken met het kantoorleven. Dit boek is daar een mooie voorbereiding op. Met zijn genuanceerde kijk op de kantoorwerkvloer is dit een mooie aanvulling op populaire tv-series als Het Eiland, Mad Men en The Office (om nog maar over de prehistorische VRT-reeks De Collega's te zwijgen, waar dit boek nog het meest aan doet denken). Soms heel pijnlijk, soms erg grappig, maar altijd zeer leesbaar en lekker licht verteerbaar.

Lees een stukje

Tom wilde zijn computer door het raam gooien. Hij wilde hem door de ruit zien gaan en beneden op straat uiteen zien spatten. Hij zat onder zijn bureau kabels en snoeren los te maken. ‘Denk even na, Tom. Dat zijn zestig verdiepingen,’ zei Benny.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren