Cover van boek Zakkenroller eersteklas
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Van Holkema & Warendorf | 2022 | 300 pagina's
ISBN: 9789000383146

Zakkenroller eersteklas

Gabriel is een wees die talent heeft als zakkenroller. Maar op een dag is iemand hem te slim af. Die persoon nodigt hem uit om naar zijn school te komen, Roversburg. Daar kan hij een opleiding krijgen tot perfecte dief. Niet om zelf rijker te worden, maar om onrecht te herstellen. Gabriel is nieuwsgierig en vertrekt naar de school. Hij leert er alles over het openen van sloten, oplichterij en vervalsingen. Hij maakt er ook voor het eerst in zijn leven vrienden. En hij ontdekt iets over zijn ouders, waar hij tot dan niets over wist. Tijdens een jaarlijkse schoolwedstrijd bundelt hij zijn talent met die van zijn vrienden. Misschien kunnen ze zo samen de overwinning behalen. 

Lees een stukje

Gabriel liep de hoek om, keek achterom over zijn schouder, en haalde toen voorzichtig de zwarte portemonnee uit zijn zak. Hij grinnikte. Net zo makkelijk als het stelen van een hartige taart van de vensterbank.
Hij maakte de portmenonnee open en...
Dat was vreemd. Hij was bijna helemaal leeg. Er zat alleen een briefje van tien pond in en iets wits. Een kaartje, dat uit een van de vakjes stak. Gabriel schoof het omhoog en las wat erop stond. 
Jij bent goed, ik ben beter.
Met een ruk draaide Gabriel zich om en hij sprintte terug naar het café. 

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren