Cover van boek Wink Poppy Midnight
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Blossom Books | 2016 | 210 pagina's
ISBN: 9789020679472
Dit boek staat in de lijst Boeken over boeken

Wink Poppy Midnight

Wat gebeurt er als je 3 jongeren, die elkaar normaal gezien zouden mijden, samenbrengt? Midnight, een jongen die stiekem massa's boeken leest, wordt aan het lijntje gehouden door de populaire en beeldmooie Poppy. Ze gaat met hem naar bed omdat haar échte liefde, Leaf Bell, niet naar haar omkijkt. Maar wanneer Midnight verhuist naar het huis naast dat van de Bells, gaan zijn ogen open. Leafs jongere zus Wink, met haar dromerigheid en wilde, rode haar, verleidt hem en dat zint de gemene Poppy niet ...

Allerlei sprookjes- en avonturenhelden en -schurken doorkruisen dit boek, omdat Wink leest en voorleest en ernaar op zoek gaat in het echte leven. Dat maakt ook dit verhaal een tikkeltje mysterieus en magisch. Maar wanneer je denkt dat het leven een sprookje is dat je net als een schrijver volledig naar je hand kan zetten, gaat het mis. Wie wordt de Held en wie de Schurk?

Lees een stukje

Als Midnight bij Wink en haar sprookjes en haar hooizolder, eenhoornondergoed en tuinbroeken wilde zijn, dan zou ik hem haar ware aard laten zien. Haar ware, ware aard.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4
salma
14/03/2019
0

Ik vond het een heel mooi boek,in het begin was het spannend maar in het einde was het niet meer zo spannend afgesloten. De drie personages hebben wel een leuk karakter (bv. Poppy) zij is een echte bitch en pestkop maar ze lijkt best wel lief maar het is niet zo. Echt een aanrader voor iedereen!!

stephany mouton
04/03/2018
0

Ik vond het een tof boek.
Het boek leest snel.
Elke keer als ik een stuk las had ik zin om meer te lezen.
Het is zeker een aanrader.
Ik ben dan ook blij dat ik dit boek heb gelezen.

Thithina Yagraya
04/03/2018
0

Ik vind het een super leuk boek het is heel spannend als je eenmaal begint te lezen kan je niet meer stoppen.
Ik raad het zeker aan als je van fantasy en spanning houdt

Wat vind JIJ?

Aantal sterren