Cover van boek Raven 1
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Clavis | 2016 | 487 pagina's
ISBN: 9789044828689
Dit boek staat in de lijst Winnaars Leesjury

Raven 1

We zijn in het jaar 2558. Raven wordt opgeleid om een Delicatusslaaf te worden, de soort die het duurst verkocht wordt. Aan haar opleiding besteedt ze niet veel tijd, ook al sporen haar beste vrienden Castro en Adaline haar daar wel toe aan. Raven is eigenwijs, koppig en strijdlustig. Alles lijkt uiteindelijk goed te komen voor haar, tot ze in het Reservaat wordt gedropt. Een verlaten plek, zonder eten of drinken, waar ze moet proberen te overleven. En dan heb je ook nog Seamus, die zijn zegje wil doen.

Avontuur, spanning, overleven, … dit boek heeft het allemaal in zich! De eerste pagina’s zijn wat moeilijk om door te komen door de vele vreemde namen, maar nadien word je meegesleurd in het verhaal. Een aanrader voor iedereen die van avontuurlijke fantasy houdt! En wie er maar geen genoeg van krijgt: dit is het eerste boek van een serie.

Lees een stukje

Waarom is hij niet verontwaardigd? En waarom grijpt Cym niet in? Delicatusslaven zijn toch kostbaar? We komen toch altijd bij een goede Meester terecht omdat we zo duur zijn?

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.52778
aleynas
04/03/2018
0

Ik vond het boek persoonlijk goed maar niet een boek dat ik dagelijks zou lezen. Je wist pas op het einde toe wie wat was. Toch had je vragen over het verhaal, omdat je sommige woorden niet kon begrijpen.

Juliedv
04/03/2018
0

het is een goed boek maar wel moeilijk begrijpbaar.
ze praten in het begin van het boek over trasher slaven maar je weet niet wat het wil zeggen.
Ze gebruiken ook moeilijke termen die je niet echt goed kan verstaan. Maar het verhaal is wel echt mooi en goed.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren