Cover van boek Puin
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
De Eenhoorn | 2020 | 114 pagina's
ISBN: 9789462914933

Puin

Tess is op de vlucht geslagen. Met de auto van haar vader is ze naar het vakantiehuisje van haar familie gereden, midden op een eiland. Tess kan de herinneringen aan een traumatische gebeurtenis maar niet van zich afschudden. Ze is doodsbang in het huisje. Hoe moet Tess verder, nu haar vertrouwde leventje opeens in puin ligt? Hoe kan ze nu verder?

Een poëtisch kortverhaal met een knappe spanningsboog. De eerste pagina's zijn verwarrend, maar zet zeker door want Puin is de moeite waard. 

Lees een stukje

De sleutel moeiteloos in het slot. De deur knalt open. De houten vloer kraakt onder je sneakers. Je duwt de deur achter je dicht, blijft er tegenaan geleund staan, in je hoofd is het stil. Een zware stilte is het, die drukt naar buiten toe. Spat je zo dadelijk uit elkaar?

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
3.166665
3.2/5 6 stemmen
Michael
28/11/2022
4

Dit is een leuk boek, echt een aanrader. Als je van drama houdt, dan is dit echt iets voor jou. Het is ook een heel spannend boek en mysterieus. De cover is ook interessant.

hannelore
20/11/2022
5

Dit boek is geweldig spannend, pakkend, echt het beste boek tot nu toe wat ik al heb gelezen.

 

elise
08/11/2021
5

Dit boek is perfect.

Anna VDB.
25/10/2021
3

Ik vond het verhaal op zich wel pakkend maar er zaten veel onduidelijkheden in en het duurde ook een tijdje voordat je begreep wat er allemaal aan de gang was. Ok-leesvoer maar geen aanrader;-)

Wat vind JIJ?

Aantal sterren