Cover van boek Kilometers zonlicht
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Leopold | 2022 | 256 pagina's
ISBN: 9789025883560

Kilometers zonlicht

Peer en Leonne wandelen allebei het Pieterpad, een wandelroute die dwars door Nederland loopt. Leonne wandelt samen met haar moeder en hoopt via haar vlogkanaal anderen te tonen dat je ook op reis kan gaan zonder het klimaat te belasten. Peer is alleen op tocht. Hij worstelt met zichzelf en hoopt dat deze reis hem zal veranderen. Wanneer Peer en Leonne elkaar ontmoeten, is Leonne er zeker van dat Peer iets verborgen houdt. Ze proberen elkaar te vermijden, maar blijven elkaar onderweg tegenkomen tot Leonne vastbesloten is de waarheid te achterhalen.

Leonne wil positief in het leven staan door zich in te zetten voor het klimaat. Door te wandelen wil Peer stap voor stap ontdekken wat zijn plek in de wereld is.

Lees een stukje

'Oké, ik kan dit,' zei Peer hardop tegen zichzelf. Niet dat er ook maar iemand in de buurt was. Hij sjorde zijn rugzak op zijn zweterige lijf en begon te lopen. Op het heetst van de dag vertrekken was niet het allerslimste plan geweest. 
Al snel liet hij het dorp achter zich. Hij liep een tijdje over een asfaltweg tussen de weilanden door en snoof de lucht op. Het rook hier serieus naar gezond. 

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren