Cover van boek Hard hart
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Manteau | 2015 | 160 pagina's
ISBN: 9789022328965

Hard hart

Opgelucht zijn moeilijke thuissituatie te ontvluchten, gaat Tom Macleigh studeren in Boston. Ondanks zijn verlegen aard maakt hij enkele nieuwe vrienden en hij wordt zelfs verliefd op een medestudente, Rachella. Door haar onbereikbaarheid maken zijn dagdromen langzaam plaats voor onbeheerste woedeaanvallen. Nadat hij haar op een avond tegenkomt, ondergaat Rachella een heuse metamorfose. In haar nieuwe, sombere leven blijkt Tom de reddende engel te zijn aan wie ze zich langzaam durft bloot te geven. Maar is hij wel de held voor wie ze hem aanziet?

Het is een pakkend verhaal over liefde en vriendschap dat je niet loslaat. De mooie verwoordingen en verhaalwendingen zorgen ervoor dat je het boek in één keer wilt uitlezen. Bovendien zetten prachtige quotes je aan tot nadenken over het leven. Door het onverwacht slot lees je het boek met stijgende verbazing uit.

Lees een stukje

Nu ik haar zag, werden mijn gevoelens nog sterker. Ik begreep niet wat er met me aan de hand was. Ik voelde me dolgelukkig, maar tegelijkertijd diepbedroefd; beresterk, maar tegelijkertijd kwetsbaarder dan ooit. Ik wist wat me te doen stond, maar had geen idee hoe ik het moest aanpakken.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.5
Melanie C
02/03/2018
0

Ik vond het een heel leuk en interessant boek. In het begin was ik niet zo goed mee wat er gebeurde maar later begon het wel duidelijker te worden. Ik had daarom ook het einde niet verwacht. Ik raad dit boek zeker aan als je van ingewikkelde verhalen houdt.

sara walraevens
25/02/2018
0

Het is een mooi verhaal over de liefde en vriendschap. In het begin is het soms verwarrend maar naar het einde toe valt alles op zijn plaats en dan ben je nog eens verrast ook.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren