Cover van boek De chemicus
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Meulenhoff/Boekerij | 2017 | 525 pagina's
ISBN: 9789022582008

De chemicus

Ze werkte vroeger als geheim agente, en was dé experte bij de Amerikaanse regering. Toen werd ze te goed, en daarom te gevaarlijk. Ze is op de vlucht, wisselt elke paar dagen van huis, auto en naam. Ze slaapt elke nacht met een gasmasker, nadat ze haar bed-voor-die-nacht strikt beveiligd heeft. Nu moet ze nog één laatste zaak op zich nemen. Alleen blijkt die laatste opdracht mogelijk nog gevaarlijker dan alle andere... Bovendien komen haar gevoelens ertussen: wordt ze echt verliefd op de man die ze misschien moet vermoorden?

Als je je aan deze thriller waagt, kan je best tegen een stootje. Gifpijlen, gruwelijke moorden en marteltechnieken zijn slechts enkele ingrediënten van dit bloedstollend verhaal. Voor De chemicus is het woord 'pageturner' uitgevonden: je blijft lezen, wil weten wie er zal sterven (bijna iedereen), wie overleeft (weinigen, dus) en wie 'de goeden' zijn (tja, zijn die er wel?).

Lees een stukje

Vandaag was haar naam Jesse. Ze koos voor een professioneel uiterlijk; haar zwarte pak met het zwarte T-shirt met V-hals eronder, en natuurlijk de leren riem. Ze droeg een andere pruik, die er realistischer uitzag; deze kwam tot haar kin en was lichter van kleur, een muisachtig blondbruin.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
5
jessica de vries
13/12/2017
0

Dit is èèn van mijn favorieten van het jaar 2017. Ik heb de eerste editie met 526 pagina’s gelezen. Je leest het zo uit. Er zit humor, liefde en natuurlijk spanning in. Ik raad het iedereen aan om dit boek te lezen.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren