Cover van boek Vergane dagen
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Silvester | 2010 | 136 pagina's
ISBN: 9789058854711

Vergane dagen

Rick Grimes wordt wakker in een leeg ziekenhuis. Hij weet niet wat er gebeurd is, tot de liftdeuren opengaan en Rick zijn eerste zombie ziet! Blijkbaar zijn de meeste mensen tijdens zijn coma veranderd in levende doden. Veel tijd om zich af te vragen hoe dit kan, heeft Rick niet. Hij moet op zoek naar zijn kind en vrouw. Dit leidt hem naar Atlanta, de grote Amerikaanse stad. Zal hij zijn gezin daar terugvinden? En hoe overleeft hij tussen dat stelletje walgelijke en gevaarlijke zombies?

Dit is een strip over de doden. Over gruwelijke wezens die niets liever doen dan de levenden bijten. Maar tegelijk, en eigenlijk nog meer, gaat dit over de overlevers. Hoe ga je verder, als iedereen rondom je in een zombie veranderd is? Er zit minder horror en veel meer emotie in dit verhaal als je zou denken. En daarom is dit iets voor iedereen, ook voor mensen die bang zijn in het donker.

Lees een stukje

- Sorry voor die bult. Mijn zoon sloeg je met een schep.
- Wat, waar heb je het over?
- Hij dacht dat je zo'n... ding was.
- Zo'n ding? Je bedoelt die monsters uit het ziekenhuis? Wie zijn jullie? Wat is dat hier?

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
5
Senne Toremans
08/11/2021
5

Leuk

Israe
19/04/2021
5

Het is een super cool boek, elke seconde is er wel eens spanning. ik raad je aan na het lezen van dit boek eens de serie te bekijken.

jans
16/11/2020
0

ik vond dit een heel leuk boek. Ik raad je het aan om dit eens een keer te lezen. En als je niet van lezen houdt, zal je beginnen lezen na dat je dit boek hebt geprobeerd.

SamiX
07/10/2020
5

Ik vind het boek geweldig omdat ik wel van spanning hou. Het boek is te herkennen aan de serie maar ook interessanter omdat het andere personages bij zitten en de verhaallijn een beetje anders is. Ik vind het een echte aanrader voor kinderen die houden van thrillers en actie.

mats versmissen
05/12/2012
0

Keigoed kutboek.

ewout bultynck
04/06/2011
0

Deze thriller is een meeslepend en voortdurend spannend. Het personage komt in allerlei vallen en moeilijkheden te zitten. Voor mensen die niet van thrillers houden is dit boek niet geschikt want het is voortdurend spannend en op elke bladzijde gebeurt er wel iets. Je kan je goed inleven in het verhaal (buiten de zombies dan). Als je je inleeft in het personage en vecht tegen de zombies dan voel je je opgepept als je het boek dicht doet. Het verhaal neemt je mee doorheen half Amerika wanneer het hoofdpersonage op zoek gaat naar zijn familie. Dit boek is een aanrader voor echte horrorfans. Deze zullen het boek in 1 keer uitlezen. Ook voor andere mensen die hier tegen kunnen is dit boek een aanrader. Dit is absoluut een topper voor jongeren.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren