Cover van boek Moordaap
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Clavis | 2016 | 527 pagina's
ISBN: 9789044826098

Moordaap

Ontmoet Sally Jones, de ster van dit verhaal. Toegegeven, ze is een gorilla, maar wat voor één. Spreken kan ze niet, maar verder is Sally Jones een bijdehante machiniste op de ‘Hudson Queen’. Wanneer haar scheepsmaatje, de Chief, onterecht in de gevangenis belandt, doet Sally Jones alles wat ze kan om zijn onschuld te bewijzen. Ook wanneer dat betekent de wereld rondreizen om een zekere verdachte op te sporen. Het wordt alleszins een spannend, vaak hachelijk avontuur.

Moordaap bevat de perfecte combinatie van een spannend verhaal, een ware detective en humoristische scènes. En bovendien zijn er tal van knappe zwart-wit illustraties. 527 bladzijden, toegegeven, dat is niet weinig, maar in dit geval zijn 527 bladzijden er eigenlijk nog te weinig.

Lees een stukje

De gaslantaarn voor een pakhuis wierp een gelig schijnsel over zijn smalle gezicht. Zijn ogen leken uit te puilen, alsof hij bang was. Onder zijn open jasje zat zijn stropdas los. Rond zijn hals glinsterde een zilveren ketting. In zijn uitgestrekte, bevende hand hield hij een klein pistool. Hij richtte het recht op de borst van de Chief. Mijn hart sloeg een paar keer over. In mijn ooghoek zag ik hoe een verblufte Chief zijn mond open en weer dicht deed en wit wegtrok. Seconden tikten langzaam, langzaam voorbij.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
5
john
14/09/2022
5

Heel goed  boek ik bedoel kijk naar de titel 

Anoniem
18/10/2020
0

Het lijkt me wel een heel tof boek, ik bedoel het is een tof boek want ik hou van zo een avontuur met moorden.?

barry
27/05/2020
5

het lijkt me een heel leuk boek allen ik weet niet of dit boek ook in deze bieb is  Maerten van Heemskerckstraat 3, 1964 EZ Heemskerk

Wat vind JIJ?

Aantal sterren