Cover van boek Het wildste boek voor buiten: buitendoeboek voor jongens en meiden
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Luitingh-Sijthoff | 2016 | 111 pagina's
ISBN: 9789024573103

Het wildste boek voor buiten: buitendoeboek voor jongens en meiden

Buiten spelen gaat helemaal vanzelf na het lezen van dit boek. Je speelt opsporing verzocht met dieren en planten of je sport op de manier zoals dieren dat doen. Kun jij eiwaggelen of racen als een krab? Een guerrillatuin maken, een survivaltocht uitzetten of een camouflagescherm maken. Het wildste boek voor buiten staat vol met tips, weetjes en mooie foto's. Ook gewoon lekker om binnen te lezen als het buiten regent. En in je hoofd alvast plannen te maken.

Dit is een aanstekelijke natuur-doe-gids, met veel foto's en tekeningen. Dus hup, jas aan, laarzen aan, hoed op, rugzak mee en naar buiten!

Lees een stukje

Dieren hoeven niet op hun manieren te letten. Ze hoeven hun bord niet leeg te eten of hun voeten te vegen. Ze slapen wanneer ze willen, grommen naar mensen die ze niet mogen en lopen gewoon weg als ze ergens geen zin in hebben. Geen wonder dat mensen af en toe dieren willen zijn. Op sommige dagen mag dat. Dan dansen in Roemenië beren door de straten en eten de Finse Nuuttipuki-geiten je kerstkalkoen op.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
2.4
2.4/5 5 stemmen
annastasia.gueret
28/10/2016
0

ik wil dit boek ook lezen

Wat vind JIJ?

Aantal sterren