Cover van boek Drie seconden
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
De Geus | 2018 | 600 pagina's
ISBN: 9789044515510

Drie seconden

De Zweedse ex-crimineel Piet Hoffman infiltreert in de Poolse maffia. Een collega-infiltrant sterft door toedoen van Hoffman bij een drugstransactie. Politieman Ewert Grens begint aan het moordonderzoek, net wanneer Hoffman in opdracht van de Polen en met medeweten van de Zweedse autoriteiten de drugsbevoorrading in Zweedse gevangenissen overneemt.

Dis is een Scandinavische thriller van de beste soort: spannend, complex en overgoten met een saus maatschappijkritiek. Maar deze auteurs zijn rauwer, zwarter en gewelddadiger dan veel van hun collega's. Dit is geen gezellig boek, maar wel een bloedstollende en vooral zwaar verslavende ervaring.

Lees een stukje

Hij was rusteloos.
Een onrust ergens midden in zijn lichaam kroop vanuit zijn buik naar zijn benen naar zijn voeten en hij stond op van de rand van het bed, rekte zich uit, liep naar het bureau met de vijf mobiele telefoons, die met enkele centimeters tussenruimte naast elkaar lagen op het glanzende tafelblad, vijf identieke telefoons tussen de lamp met de iets te grote kap en de bureauonderlegger van donder leer.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.5

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren