Cover van boek De lifter
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Eenvoudig Communiceren/Lezen voor iedereen | 2008 | 53 pagina's
ISBN: 9789086960507

De lifter

Kees en Mia gaan op vakantie naar Frankrijk. Op de camping gebeuren rare dingen. De handtas van Mia wordt gestolen, de autoruit kapot geslagen. En iemand snijdt met een mes een scheur in de tent. En dan is er nog die vreemde jongen die overal opduikt. Kees denkt dat het de lifter is van op de heenreis, die hen probeerde te beroven. Of beeldt Kees zich alles maar in?

De lifter is een ongelooflijk spannend boek. Op den duur weet je niet meer of Kees zich alles inbeeldt of dat er echt iets heel vreemds aan de hand is... Je leest het boek zó uit.

Lees een stukje

Waarom is ze eigenlijk wakker geworden?
Is ze geschrokken van een droom?
Kwam het door een geluid van buiten?
Ze hoorde takken kraken.
En een schurend geluid.
Alsof iemand door het hoge gras liep.
Ze voelde haar hart kloppen.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
3.5
Ruben
21/03/2015
0

Ik ben niet zo een lezer en koos daarom voor een boek met 'weinig' pagina's. Ik had verwacht dat het een saai en makkelijk te voorspellen boek was. Maar dat was het absoluut niet, het begin is misschien wat moeilijk maar éénmaal ik erin was was het een super verhaal!

pietje
21/05/2014
0

Kort maar goed.

Delphin
24/03/2013
0

Goed, kort en bondig.

Ines
03/12/2012
0

Ik lees helemaal niet graag. Eens ik aan dit boek begon te lezen, ging het zo vlot dat het uit was voor ik het wist. Het boek is zeker een aanrader voor jong en oud. Het is een zeer spannend boek. Er gebeuren veel enge dingen op de camping waar het verhaal zicht afspeelt, zoals handtas die gestolen word en opeens terug ligt op dezelfde plaats, scheur in de tent .. De schrijver heeft het zo vlot en duidelijk geschreven dat je je echt kunt inleven in hun situatie. Er zijn ook wat saaiere stukjes, heel af en toe. Het einde vond ik minder goed omdat je op het einde nog steeds niet weet wie die daden allemaal heeft gedaan.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren