Cover van boek Batman. De terugkeer van de Dark Knight
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
De Vliegende Hollander | 2011 | 224 pagina's
ISBN: 9789049501556

Batman. De terugkeer van de Dark Knight

Bruce Wayne (alias Batman) is in deze strip een oude man die het superheldendom achter zich gelaten heeft. Batman is op pensioen! Als rijke, eenzame man krijgt Bruce het echter op zijn heupen in zijn veel te grote huis. Zijn cape roept terwijl Gotham City kreunt en schreeuwt om hulp. Het is maar een kwestie van tijd vooraleer het bat-teken weer verschijnen zal…

In 1939 stond de eerste Batman op papier. In 1986 verscheen dit verhaal en werd de vleermuisman opnieuw uitgevonden. Frank Miller schreef een hard en donker verhaal. Deze Batman is niet voor kindjes: het geweld is ruw, de emoties barok en de sfeer dreigend. De strip inspireerde de films die nu nog in bioscoop verschijnen. En terecht, want het is een ultieme klassieker.

Lees een stukje

U liet het alarm afgaan. Dat slaapwandelen van u wordt een beetje een probleem, zeker voor degenen onder ons die de nacht gewoon in bed willen doorbrengen.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.5
4.5/5 2 stemmen
Eros
31/05/2022
4

Ik vind het een enorm goed boek en een echte aanrader voor andere lezers! Het is perfect nageschreven uit de film en er mist geen enkele scène.

Siebe Dony
22/04/2018
0

tof boek

Wat vind JIJ?

Aantal sterren